Kinderen genieten van kleurige Kinderdag

In het centrum van Oosterwolde is zaterdag de zesde editie van Kinderdag gehouden. Honderden kinderen genoten van allerlei gratis activiteiten die allemaal in het teken stonden van kleur.

De Kinderdag ging om 11.00 uur van start. Direct vanaf het begin was het gezellig druk. Onder prima weersomstandigheden genoten de kinderen van kleurige activiteiten. Zo konden ze zich laten schminken, schilderijtjes en vlaggetjes maken, cakejes versieren, nageltjes laten lakken en deelnemen aan Twister en een stoepkrijtwedstrijd.

Tevens was er een ballonnenclown aanwezig en de jeugd kon zich uitleven op een stormbaan en een springkussen. Ook werden er dansworkshops gegeven.

De speurtocht waarmee de schatkist aan het einde van de regenboog moest worden gezocht, was ook een groot succes. Alle kinderen die de kist hadden gevonden, mochten een leuke verrassing uitzoeken.

Kinderdag wordt jaarlijks georganiseerd door Oosterwolde Promotion. In samenwerking met diverse winkeliers was dit jaar het thema kleur ingevuld.